Bij Bureau Apeldoorn werken wij uitsluitend met ervaringsdeskundigen. Dat wil zeggen, mensen die te maken hebben (of hebben gehad) met een bepaalde mate van zorg. Alle onderzoekers hebben zich bij ons aangemeld omdat ze graag weer aan de slag wilden gaan. Na een aantal intensieve cursussen en blijvende professionele begeleiding zijn zij nu het vaste team van Bureau Apeldoorn.

Hieronder stellen ze zich allemaal even aan je voor:

 

 

Branca

Hoi allemaal, mijn naam is Branca en ik ben 22 jaartjes jong. Na een aantal jaar stil te hebben gestaan bij mijn eigen ontwikkeling, werd het tijd weer te werken aan mijn positie binnen de maatschappij. Via Riwis Zorg & Welzijn ben ik bij Bureau Apeldoorn terechtgekomen. Hier ga ik mij inzetten om onderzoek te doen naar vragen vanuit de zorg. Mijn uiteindelijke doel is om een opleiding te volgen. Bij Bureau Apeldoorn krijg ik de kans om weer in werkritme te komen en vaardigheden aan te leren die in mijn latere carrière goed van pas komen.

Met veel plezier kijk ik uit naar de komende tijd als medewerker bij een geweldig initiatief als Bureau Apeldoorn!

Floris

Sinds maart 2015 ben ik aan de slag bij Bureau Apeldoorn. De belangrijkste drijfveer voor mij is nieuwsgierigheid naar de verandering in de zorg en met name naar hoe dat door cliënten wordt ervaren. Ik hoop dat ons onderzoek uiteindelijk leidt tot verbeteringen, ik denk dat mijn persoonlijke ervaring in de zorg kan helpen bij het onderzoek dat wij doen. Dit alles geeft mij de motivatie en het plezier om bij Bureau Apeldoorn te werken.

Jessie
Aangenaam, ik ben Jessie. Ik versterk het team van Bureau Apeldoorn sinds april 2015. Een leuke baan die aansluit bij mijn werkervaring, competenties en interesses. Samen met mijn collega’s duik ik in specifieke vragen, vooral vanuit de zorgsector, en ontrafelen we deze tot een conclusie. Dit geeft veel voldoening, maar sowieso vind ik het heerlijk om weer constructief en nuttig bezig te zijn. U zult het merken hoe gemotiveerd wij zijn u uit de knoop te helpen! 


Lieke
Hoi! ik ben Lieke en ik ben 21 jaar. Na een tijd niet of nauwelijks gewerkt te hebben wil ik weer langzaam aan de slag in de arbeidsmarkt. Via Twomorrow ben ik bij Bureau Apeldoorn terecht gekomen. Ik vind het fijn dat je binnen Bureau Apeldoorn in je eigen tempo kunt starten. Ik hoop dat ik hier voldoende werkervaring op kan doen. Ik vind het tot nu toe interessant en leuk om bezig te zijn en ik heb zin in de komende tijd bij Bureau Apeldoorn!